Kaartspelletje Fairway Solitaire krijgt grote winterupdate

Het verslavende kaartspelletje Fairway Solitaire is voorzien van een grote winterupdate. Die voegt zes banen, trofeeën en een minispel toe.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Fairway Solitaire header iPhoneHet ‘zenuwpatience’-spelletje Fairway Solitaire heeft een grote update gekregen met een nieuw bonusbanenpakket. Dat behelst zes nieuwe speelvelden die zijn gestoken in een winterthema en nieuwe kaarten met een seizoenstintje. Daarmee blijft Big Fish Games het bijzondere spelletje ondersteunen. Fairway Solitaire is in de basis het kaartspelletje waarbij je kaarten van een stapel trekt en daarmee de kaarten één hoger of één lager van het veld kan verwijderen. Het spel hult het spel echter in een golfthema en bevat ook nog marmotten die je spel proberen te verstoren.

Zowel de gratis als de reclameloze betaalde versie van Fairway Solitaire hebben de nieuwe update gekregen, die behalve de nieuwe banen en kaarten ook een nieuw minispel introduceren. De marmotrace is een van de spelletjes die je nu kan tegenkomen als je in het spel wordt ‘overvallen’ door de marmot. Als tegenprestatie kan je drie nieuwe trofeeën met de update halen, die daar direct mee te maken hebben. De nieuwe winterlevels zijn overigens te ontgrendelen met in-app valuta of door puike prestaties neer te zetten op andere banen.

Fairway Solitaire 350 banen plusFairway Solitaire vereist na de update iOS 5. Helaas is applicatie niet geoptimaliseerd voor het scherm van de iPhone 5 en de nieuwe iPod touch. De ongebruikelijke en erg grappige combinatie van kaarten, golf en marmotten heeft tot dusver voor een aardig succes gezorgd: de gratis versie van Fairway Solitaire heeft inmiddels ruim 500 recensies in de Nederlandse App Store en een gemiddelde waardering van 4,5 ster. Eerder dit jaar riepen we het spel uit tot Game van de Week.

Downloaden: Fairway Solitaire (Full) (€0,89, iPhone, iOS 5.0+)
Downloaden: Fairway Solitaire (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2012, 17:09
Categorie Games
Onderwerpen patience, solitaire, wenskaarten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.