Nieuwe Mailbox-app maakt van e-mail een todolijst

De nieuwe e-mailapplicatie Mailbox maakt van e-mail een todolijst. Je kunt e-mail doorschuiven naar een latere datum, markeren als gedaan en voorzien van prioriteit.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

mailbox-iphoneHoe meer e-mailberichten je krijgt, hoe meer behoefte je krijgt aan een oplossing waarmee je ze ‘fabrieksmatig’ kunt bewerken. Mailbox is een nieuwe app voor Gmail, die zich afgelopen week voorstelde. De app zelf komt pas in de loop van 2013 beschikbaar, maar ontwikkelaar Orchestra laat ons nu alvast kennismaken met de mogelijkheden. Gmail-berichten worden daarbij een soort takenlijst. Met veegbewegingen sorteer je de binnenkomende e-mail, wis je berichten die geen antwoord vereisen en vink je dingen aan die je hebt afgerond. Handig bij Mailbox is ook dat je een e-mailbericht naar een later moment kunt verplaatsen: krijg je op zaterdag een zakelijk berichtje binnen waar je liever maandag naar wilt kijken, dan geef je dat gewoon aan.

De app zal je dan op het aangegeven moment opnieuw waarschuwen dat er e-mail klaarstaat. Je kunt e-mailberichten ook verschuiven in de prioriteitenlijst. Hieronder zie je een preview-video van Mailbox. Helaas kun je je op dit moment alleen met een Amerikaans mobiel nummer aanmelden als geïnteresseerde.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2012, 12:02
Categorie Productiviteit
Onderwerpen e-mail, mailbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.