iSamurai krijgt peer-to-peer multiplayerfunctie via Bluetooth

De game iSamurai is één van de eerste die gebruik gaat maken van de peer-to-peer-functie in iPhone OS 3.0. Met de game kun je je iPhone of iPod touch rondzwaaien alsof het een zwaard is.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iSamuraiDe game iSamurai is alweer een game die gebruik gaat maken van de peer-to-peer-functie in iPhone OS 3.0. Met de game kun je je iPhone of iPod touch rondzwaaien alsof het een zwaard is. Met de game kun je alleen of in multiplayer-variant spelen. Ben je alleen, dan kies je uit één van de vier computertegenstanders die elk verschillende sterkte hebben. Met z’n tweeën kon je tot nu toe via een lokaal Wi-Fi-netwerk spelen. De nieuwste versie maakt het ook mogelijk om via Bluetooth te spelen, maar alleen als je beschikt over een iPhone 3G, iPhone 3GS of de tweede generatie iPod touch.

Je iPhone of iPod touch moet daarbij wel voorzien zijn van OS 3.0. De game kost €0,79 in de App Store.

Er zijn op dit moment al heel wat games die met peer-to-peer functionaliteit werken: Flick Fishing, Leaf Trombone, Bomberman Touch 2, Flight Control, Tic-Tac-Touch, F.A.S.T en Touch2 zijn voorbeelden. Er zijn ook applicaties die er gebruik van maken, zoals BeamMe voor het verzenden van visitekaartjes, Sonifi om samen muziek te maken, BluChat voor het chatten via Bluetooth en AirPhoto voor het versturen van foto’s via Bluetooth naar vrienden.

Downloaden: iSamurai (€0,79)

Eventueel kun je ook eerst een gratis Lite-versie downloaden, zonder Bluetooth-functie.

Hieronder nog een ander filmpje:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:46
Categorie Games
Onderwerpen bluetooth, peer to peer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.