Nieuwe vliegsimulator voor de iPhone: Aera

Ontwikkelaar iChromo heeft aangekondigd dat ze binnenkort de game Aera in de App Store uitbrengen. De flightsimulator bevat meerdere missies: acrobatisch, dog-fight, race en free flight.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

aera
Ontwikkelaar iChromo heeft aangekondigd dat ze binnenkort de game Aera in de App Store uitbrengen. Als je de screenshots met de weilanden ziet, zou je denken dat de game zich in Nederland afspeelt. Maar iChromo is een Canadese ontwikkelaar, die een vliegsimulator heeft uitgebracht met meerdere missies: acrobatisch, dog-fight en race.

Er zit ook een bonusmissie bij, met de veelzeggende naam Free Flight. De gameplay is een mix van een sidescroller en een vliegsimulator. Je speelt in een 3D-omgeving en bedient daarbij je eigen vliegtuig. Af en toe doe je een speciale move, om een truc goed uit te voeren. Hoe meer je oefent, hoe beter je in staat bent om de bewegingen te doen. Je krijgt gaandeweg snellere en krachtiger vliegtuigen tot je beschikking. Aera kondigt via Twitter de ontwikkelingen en releasedatum aan.

Meer info: iChromo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:46
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.