iPhoto, iMovie en Garageband voor iOS krijgen update

iPhoto, iMovie en Garageband voor iPhone en iPad krijgen update met stabiliteitsverbeteringen en verbeterde compatibiliteit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphoto-iphoneApple heeft een update uitgebracht voor de iLife-apps voor iOS. Het gaat hier om een collectie van drie apps, die je los moet kopen. iPhoto is bedoeld voor het bewerken en ordenen van foto’s, iMovie gebruik je voor het bewerken en publiceren van video’s die je met de iPhone hebt gemaakt en tenslotte is er nog Garageband. Deze veelzijdige muziekapp kun je gebruiken om zelf een instrument te bespelen. Erg veel vernieuwingen zitten er overigens niet in de apps.

Apple spreekt over opgeloste compatibiliteitsproblemen en verbeteringen van de stabiliteit. Het is eigenlijk jammer dat Apple zo kort voor het evenement van 10 september de apps een update geeft, want het verkleint de kans dat er over een week grote vernieuwingen aankomen voor iLife.

Er zijn nog geen updates verschenen van de iWork-apps Pages, Numbers en Keynote, dus dat schept weer hoop. Apple heeft immers beta’s van de online versie van iWork opengesteld en er circuleerden daardoor geruchten dat deze apps helemaal gratis zouden worden.

Downloaden:

  • GarageBand (€4,49, universeel, iOS 5.1+)
  • iPhoto (€4,49, universeel, iOS 6.0+)
  • iMovie (€4,49, universeel, iOS 6.0+)

backpacking-thailand-iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 september 2013, 20:47
Categorie Lifestyle
Onderwerpen fotografie, garageband, ilife, imovie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.