iPhone game-update #31: Angry Birds, Real Racing 2 en uitverkoop door Gameloft en EA

iPhone Game-update #31: Angry Birds, Real Racing 2 en uitverkoop van Gameloft en EA. Iedere dag verzorgt iPhoneclub het heetste gamenieuws voor haar lezers.

Real-Racing-2Vandaag heb je al een nieuwtje kunnen lezen over Cut the Rope en het bijna gelijknamige Burn the Rope. Beide games kunnen zeer binnenkort een update verwachten, maar zij zullen niet de enige zijn. Angry Birds heeft een Valentijnsupdate gekregen en Real Racing 2 krijgt een update die flink wat fouten wegpoetst. Daarnaast hebben we ook nog wat aanbiedingen van Gameloft en Electronic Arts voor je.

Real Racing 2 krijgt een update

Real RacingReal Racing 2 is al wekenlang te vinden in de top tien van de meest gedownloade games in de App Store. De ontwikkelaars blijven de game daarom lang ondersteunen en als resultaat daarvan is er vandaag weer een update uitgekomen. Deze update zorgt ervoor dat er wat probleempjes uit de multiplayer zijn weggepoetst. Ook zijn er een aantal nieuwe events toegevoegd en is het online rankingsysteem aangepast, zodat je andere startplaatsen krijgt in de game.

Download: Real Racing 2 (€3,99)

Angry Birds Valentijnsupdate nu te downloaden

Angry_BirdsNog niet zo heel lang geleden bracht het Finse Rovio de sequel voor Angry Birds uit, genaamd Angry Birds Seasons. Angry Birds mag inmiddels gezien worden als één van de meest succesvolle spellen op de iPhone. Mocht je het gemist hebben: gisteren verscheen de nieuwste update voor Angry Birds Seasons, die je alvast in de sfeer van Valentijnsdag brengt. Vijftien nieuwe levels zijn speelbaar met het enige merkbare verschil dat het spel nu een Valentijnsthema kent.

Download: Angry Birds Seasons (€0,79)

Gameloft en Electronic Arts geven korting voor Valentijnsdag

Gameloft-logoGameloft en Electronic Arts zijn twee van de grootste speluitgevers op het mobiele platform van Apple. Beide proberen elkaar flink te bestoken door steeds weer met aardige spellen te komen. Blijkbaar zijn beide bedrijven eensgezind als het gaat om Valentijnsdag en vonden ze het allebei een goede reden om veel games in de budgetbak te gooien. De kortingen voor de games van Electronic Arts gelden vooralsnog alleen voor de Amerikaanse App Store, maar het gerucht gaat dat dit na middernacht verandert. Vanwege het grote aantal afgeprijsde games hebben we besloten deze hier niet te noemen. Daarom twee links naar de App Store-pagina’s van beide bedrijven, zodat je zelf een paar games voor 79 eurocent in je winkelwagen kan gooien:

Gameloft
Electronic Arts

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2011, 0:05
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, electronic arts, gameloft, real racing, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.