Cut The Rope krijgt extra levels voor Valentijn

Cut The Rope krijgt extra levels voor Valentijn. De iPhone-game krijgt een update 1.2 voor iedereen die de game al gekocht heeft.

cut the ropeDe bekende game Cut The Rope van Chillingo krijgt een update voor Valentijnsdag. Ook maakt EA-dochter Chillingo bekend dat de game wordt gespeeld door meer dan 6 miljoen fans. Cut The Rope kreeg begin januari nog een laatste, kleine update. De eerstvolgende update 1.2 zal een speciale Valentine’s Box bevatten, met compleet nieuwe levels waarbij je hartvormige snoepjes in de mond van Om Nom moet zien te krijgen. Er zitten 25 nieuwe levels in en er zal een nieuwe split-candy gameplay worden geïntroduceerd.

Chillingo zorgde voor nieuwe artwork en een nieuw Valentijnsicoontje, zodat het ook leuk is om de app cadeau te doen. De game zelf kost overigens maar €0,79 dus dat is voor iedereen haalbaar. Volgens Chillingo is Om Nom al uitgegroeid tot één van de meest herkenbare gamekarakters op het iOS-platform. Mensen die de game al gekocht hebben, kunnen straks gratis upgraden naar de Valentijn-versie. Een preview van de nieuwe levels is hieronder te zien, in de vorm van een YouTube-filmpje.

In Cut The Rope moet je proberen om snoepjes in de mond van het groene wezentje Om Nom te krijgen (zie ook ons review van Cut The Rope). Dit doe je door de touwen waaraan het snoepje hangt, in de juiste volgorde door te snijden met een vingerbeweging over het scherm. Timing is daarbij belangrijk, maar ook vindingrijkheid om de beschikbare hulpmiddelen toe te passen.

Er is ook een iPad-versie van Cut The Rope, die €1,59 kost en wie bang is om €0,79 uit te geven aan een saai spelletje kan eerst de gratis Lite-versie proberen. Alle genoemde versies hebben een koppeling met Game Center.

Downloaden: Cut The Rope voor iPhone (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2011, 8:56
Categorie Games
Onderwerpen chillingo, cut the rope, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.