Omroep Flevoland lanceert iPad-app met nieuws, weer en gemiste programma’s

Omroep Flevoland heeft deze week als een van de eerste regionale omroepen een eigen iPad-applicatie gelanceerd. De applicatie biedt onder meer nieuwsberichten en video's van nieuws- en sportgebeurtenissen evenals het laatste nieuws en weerbericht.

Omroep FlevolandOmroep Flevoland heeft deze week als een van de eerste regionale omroepen een eigen iPhone-applicatie gelanceerd. De applicatie biedt onder meer nieuwsberichten en video’s van nieuws- en sportgebeurtenissen. Bovenin de applicatie, die in portret- en landschapsweergave te gebruiken is, vind je het laatste nieuwsbulletin, het 1 minuut nieuws en het meest recente weerbericht terug. Opvallend is dat er is gekozen om de video’s niet schermvullend te laten weergeven.

Ook kun je met de applicatie programma’s, zoals Beneden Peil en Flevoland Sport, van Omroep Flevoland TV terugkijken. Deze kunnen wel schermvullend worden weergegeven. Daarnaast biedt de applicatie toegang tot uitgebreide regionale verkeersinformatie met videoweerbericht en buienradar. De omroep bracht eerder ook al de Flevotext-applicatie voor de iPhone en iPad uit, waarmee het teletekst kan worden geraadpleegd.

Downloaden: Omroep Flevoland Nieuws & Info HD (gratis)

Met dank aan tipgever Koen Peeters.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2011, 15:58
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerpen ipad, ipod touch, omroep, radio, sony, uitzending gemist, weer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.