Path voor iPhone krijgt commentaarfunctie

De sociale netwerk-app Path heeft een update gekregen en ondersteunt voortaan ook het geven van commentaar op foto's met Path Chat.

path iphoneDe iPhone-applicatie Path heeft een nieuwe functie gekregen waar veel gebruikers op zaten te wachten: de mogelijkheid om reacties te geven op foto’s. Eerder kon je al met emoticons aangeven dat je een foto leuk vond of een tekstbericht sturen naar degene die de foto had gemaakt. Path-medeoprichter Dave Morin zegt dat zijn bedrijf heeft geluisterd naar de feedback en functies gaat uitrollen waar gebruikers om hebben gevraagd. De eerste functie die ze gaan toevoegen is Path Chat, een mogelijkheid om commentaar te geven op Path-momenten, de foto’s en video’s die je via de app kunt uploaden.

Toch blijft er nog genoeg te wensen over. Je kunt met Path nog steeds niet foto’s en video’s doorplaatsen naar andere sociale netwerken, zoals Facebook en Twitter. Die externe koppelingen komen er misschien wel aan, maar Path’s oorspronkelijke insteek om zoveel mogelijk beperkingen te stellen gaat daarbij wel steeds meer verloren. Path was namelijk opgezet om leuke momenten te delen met maximaal 50 goede vrienden. Publiceren op Facebook en Twitter maakt die momenten weer erg openbaar.

Downloaden: Path (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2011, 22:37
Categorieën Fotografie en video, Sociaal netwerken
Onderwerp path talk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.