iPad wordt flipperkast met iPad Pinball Game Console

De iPad Pinball Game Console is een flipperkast-apparaat voor de iPad. Alle generaties iPad zijn geschikt. Je krijgt via een app 3 gratis flipperkast-tafels. De iPad Pinball Game Console maakt via Bluetooth contact met je iPad en kost 60 dollar.

pinball game consoleDe iPad is meer dan een tablet waarop je films kunt kijken of nieuws kunt lezen. Het is ook een gameconsole, zeker als je accessoires als de iCade aanschaft. De iPad Pinball Game Console borduurt voort op het idee van de iCade, maar dan in de vorm van een flipperkast.

De resolutie van het iPad-scherm is goed genoeg om een complexe pinball-tafel af te beelden. De iPad Pinball Game Console heeft een trekveer en knoppen om de flippers te bewegen. Met de accelerometer kun je tilten.

De verbinding wordt gelegd via Bluetooth, waardoor elke generatie iPad past. Je zit wel vast aan een speciale app, die vijf gratis speeltafels bevat: Wild West, Deep, Snow Pinball, DaVinci en Jungle Style. Die kun je alvast bekijken voordat je 60 dollar voor de Pinball Game Console zelf neertelt – al konden we zelf de benodigde app nog niet in de App Store vinden. De console is geschikt om met 1, 2 of een team te spelen. Hij werkt op 3 AAA-batterijen.

pinball game console

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 oktober 2012, 11:39
Categorie Games
Onderwerpen flipperkast, gameconsole, pinball

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.