Sony brengt flipperkastgame Pinball Rocks HD met harde muziek uit

Sony heeft de flipperkastgame Pinball Rocks HD voor iPad uitgebracht, met muziek van hardrock- en grungebands zoals AC/DC en Slayer.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

slayer flipperkast ipadBij Sony denk je niet meteen aan flipperkasten. Toch bracht Sony twee jaar geleden een aantal games uit, waarbij je kunt flipperen en tegelijkertijd luisteren naar keiharde muziek van Sony-artiesten. Slayer Pinball Rocks HD en AC/DC Pinball Rocks HD zijn op dat principe gebaseerd. Voor de fans van gratis is er nu ook een soortgelijke flipperkastgame die je op de iPad kunt installeren zonder te betalen: Pinball Rocks HD. De game is gratis en bevat muziek van hardrock-, metal- en grungebands zoals Slayer, AC/DC, Hatebreed, All That Remains, Alice In Chains en andere artiesten die niet bepaald bekend staan om hun tranentrekkende ballads.

Pinball Rocks HD bevat vijf speeltafels met muziek van de genoemde artiesten. EΓ©n ervan kun je meteen spelen, namelijk die met muziek van gitarist Richie Kotzen en de bands Chevelle, The Sword, Filter, Red, All That Remains, Hatebreed en Nonpoint.

acdc-flipperkast-ipad

Er zijn vier betaalde flipperkasten met muziek van Slayer, AC/DC, Alice in Chains en Bullet for my Valentine. Die kosten €2,69 – net zoveel als je voor de losse flipperkastgames kwijt bent. Heb je eerder de betaalde games gekocht, dan heb je pech: je kunt ze niet importeren in deze gratis app. Op termijn komen er nog meer speeltafels bij. Via in-app aankopen kun je bovendien kiezen voor spelen met meerdere kogels tegelijk (€0,89) of extra kogels (ook €0,89). Een gratis game dus, maar genoeg mogelijkheden om toch geld uit te geven.

Downloaden: Pinball Rocks HD (gratis, met in-app aankopen, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juni 2013, 10:42
Categorie Games
Onderwerpen flipperkast, pinball

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.