iPad-bordspel Neuroshima Hex krijgt asynchrone multiplayer

Het iPad-bordspel heeft in een nieuwe update asynchrone multiplayer gekregen. Hierdoor kun je het opnemen tegen je vrienden zonder dat je tegelijkertijd de app op moet starten.

Neuroshima HexHet iPad-bordspel Neuroshima Hex heeft een update gekregen, waarin een asynchrone multiplayer-modus is toegevoegd. Hierdoor kun je samen met vrienden spelen, zonder dat je per se tegelijkertijd de app opgestart moet hebben. iPad-spellen zoals Wordfeud, Hero Academy en Draw Something maken ook gebruik van zo’n multiplayer-modus.

Maak je een zet in Neuroshima Hex, dan kun je de app afsluiten. Jouw tegenspeler krijgt vervolgens in een pushbericht te zien dat het zijn of haar beurt is. Is het weer jouw beurt, dan krijg jij dit op dezelfde wijze te horen. Terwijl je met elkaar speelt kun je via een chatbox praten.

Neuroshima HexDe update voegt naast de nieuwe multiplayer-optie ook retina-ondersteuning toe. Hierdoor ziet het spel er beter uit op het scherm van de nieuwe iPad.

Neuroshima Hex is een tactisch bordspel waarbij je op een veld vol met zeshoeken strijdt in een post-apocalyptische wereld. Door legers op het speelveld te zetten, moet je proberen schade aan te richten bij de basis van je tegenstander. Degene die de minste schade heeft gekregen, wint het spel. Voordat je aan de slag kunt zijn er een flink aantal spelregels waar je doorheen moet worstelen, maar deze worden in een aparte optie van het spel uitgelegd.

De ontwikkelaar heeft het spel ter gelegenheid ook afgeprijsd. Je betaalt op het moment maar €2,39, in plaats van de gebruikelijke €3,99. De uitbreidingen die je binnen het spel kunt kopen zijn nu ook verkrijgbaar voor 79 eurocent, in plaats van de gebruikelijke €1,59.

Downloaden: Neuroshima Hex (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 mei 2012, 17:08
Categorie Games
Onderwerpen asynchroon, bordspel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.