Hero Academy: strategiespel met Wordfeud-multiplayer nu op de iPad

Hero Academy is na een update een universele app, waardoor het spel ook op je iPad te spelen is. Je neemt het in beurtelingse gevechten op tegen je vrienden, terwijl je elkaars kristallen probeert te verwoesten.

Hero Academy logoEen update voor Hero Academy heeft het iPhone-spel een universele app gemaakt, waardoor hij ook gebruik maakt van de resolutie van de iPad. In Hero Academy neem je het in beurtelingse gevechten op tegen andere spelers, terwijl je elkaars kristallen probeert kapot te slaan. Wanneer je tegenstander aan de beurt is kun je het spel net als Wordfeud even afsluiten. Je krijgt via een pushbericht te weten wanneer je weer aan slag bent. Hero Academy werd gemaakt door Robot Entertainment. De ontwikkelaars bij deze studio zijn onder andere verantwoordelijk voor de geroemde Age of Empires-games.


Hero AcademyHero Academy is net als Wordfeud op je eigen moment te spelen, maar steekt veel meer als een traditioneel strategiespel in elkaar. Iedere beurt kun je een aantal troepen het veld in roepen en je vijand aanvallen, waarna de ander aan de beurt is. Je moet proberen de kristallen van je tegenstander kapot te maken, zonder dat jouw troepen worden weggevaagd door die van je tegenstander.

De update draagt naast iPad-ondersteuning ook een paar toevoegingen met zich mee: zo is de Tribe toegevoegd als nieuw speelbaar team. Je moet dit team wel eerst binnen de app kopen voor €1,59, wil je er gebruik van maken. Een level in de stijl van dit team is wel gratis te spelen. Een aantal kleine veranderingen zouden ervoor zorgen dat de oude Council, Dwarves en één van de strijdvelden beter zijn gebalanceerd.

Downloaden: Hero Academy (gratis)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Tipgever: Daniel

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 april 2012 om 14:12
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.