Online tekenspel Draw Something klaar voor nieuwe iPad

Het online tekenspel Draw Something heeft meer woorden sinds de laatste update voor de iPad en iPhone. Eveneens is de applicatie nu geoptimaliseerd voor het Retina-scherm van de nieuwe iPad.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Draw Something iPadHet is de torenhoge nummer 1 in zowel de betaalde als gratis apps op de iPad én iPhone in Nederland: Draw Something. Het online tekenspel geniet een ongekende populariteit en dat komt mede door de goede ondersteuning van ontwikkelaar OMGPOP. Nu is er een nieuwe update van Draw Something uitgebracht die het fenomeen optimaliseert voor het Retina-beeldscherm van de nieuwe iPad. Eveneens moet de update ervoor zorgen dat het spel sneller opstart. Ook zijn er nieuwe woorden toegevoegd aan de betaalde en gratis versie.


Dat laatste werd zo langzamerhand wel nodig ook: Draw Something kampte met zo’n beperkt woordenboek, dat je op een gegeven moment nog meer twee lijntjes van je medespeler hoefde te zien, en je raadde al wat diegene ging tekenen. Draw Something iPad updateEen uitgebreid nieuw woordarsenaal moet dat probleem naar het verleden helpen. Het is wel een beetje de vraag hoe het gaat als je met iemand speelt die Draw Something nog niet heeft geüpdatet.

Zowel de gratis als betaalde versie van Draw Something is na de update niet alleen sneller in eht opstarten, maar doet ook minder lang over het laden van potjes en de app is bovendien een stuk stabieler. Als laatste is de Facebook-integratie onder handen genomen. De snelheid waarmee je Facebook-vrienden worden geladen om ze uit te nodigen, is wat opgeschroefd. Helaas is het nog niet mogelijk om Facebook-vrienden uit te nodigen als je een account buiten Facebook hebt aangemaakt in de applicatie.

Downloaden: Draw Something (€0,79, ook geschikt voor iPhone)

Ondanks de App Store-omschrijving van Draw Something, lijkt het er niet op dat de app daadwerkelijk is aangepast op het nieuwe iPad-scherm. We hebben de ontwikkelaar gevraagd wat er wel is veranderd.

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.