BNN dj’s Coen en Sander brengen eigen iPhone-app uit

De radio-dj's Coen en Sander van BNN hebben een eigen iPhone-app gekregen waarin je een soundboard met de leukste jingles kan starten, audio en video kan beluisteren en bekijken en zelf voor Kabouter Dopvleugel kan spelen.

Coen en Sander 3FM iPhone appNadat Sander al eens opdook in een wat schimmige soundboard-app met quotes van de radio dj, keert de discjockey van 3FM nu terug op de iPhone. Het radioprogramma Coen&Sander-show heeft een eigen applicatie gekregen waarin je meer kan doen dan live kijken en luisteren naar de radioshow. Zo kan je filmpjes terugkijken die al dan niet backstage zijn gemaakt, kan je volledige uitzendingen terugluisteren opgeknipt in uren en interviews en… is er een soundboard met geluidsfragmenten.

Coen en Sander Kabouter Dopvleugel opnemen op de iPhoneBellen met een goede bekende, het filelied, Rene van de ANWB: alle bekende jingles die in het radioprogramma voorbij komen, kan je terugluisteren in de app. Dat er moeite in de app is gestoken, merk je niet alleen aan de afwerking ervan, maar ook aan de speciale rubriek ‘Cursus Fries á la Sander’, waarin je de dj kan naspreken in zijn zogenaamde streektaal. Naspreken is ook het toverwoord bij de sectie van Kabouter Dopvleugel, waarbij je een paar seconden kan inspreken om het vervolgens in een hoog en versneld stemmetje terug te horen.

De applicatie bevat geen aparte sectie met de laatste tweets van de dj’s, die zelf niet vies zijn van sociale media. Er is daarmee ook geen mogelijkheid contact met Coen en Sander op te nemen in de app. Wel kan je je Friese lessen en je eigen Kabouter Dopvleugel-uitspattingen delen op Twitter en Facebook.

Downloaden: Coen&Sander (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 mei 2012, 17:27
Categorieën Muziek, Nederlandse apps
Onderwerpen 3 FM, radio, soundboard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.