iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

ING Bankieren 1.6: betaalopdrachten inplannen en terugkijken

ING Bankieren voor de iPhone, iPad en iPod touch is vernieuwd en heeft voortaan de mogelijkheid om betalingen in te plannen. Ook terugkerende transacties kan je inplannen en terugkijken op de kalender en in een lijst.

ING Bankieren vernieuwd iPhone iPod touchDe officiële iPhone-applicatie van de ING Bank heeft opnieuw een update gekregen die vermoedelijk veel handen op elkaar krijgt. ING Bankieren versie 1.6.0 introduceert de mogelijkheid om betaalopdrachten in te plannen in de applicatie. Iets waar veel vraag naar was, oppert ING in de update-omschrijving in de App Store. Je kan de betaalopdrachten inplannen en ze daarna terugzien in een lijst of op een kalender.

ING Bankieren betalingen in kalenderJe kan behalve eenmalige betaalopdrachten, ook terugkerende betalingen inplannen in de app. Met name daarbij kan het handig zijn om ze terug te kijken op de kalender, waarin je naar onderen kan vegen om de volgende maand te zien. Je herkent dagen waarop een transactie gepland staat, aan een oranje stip onder het dagnummer. Geheel overeenkomstig met de agenda-app die standaard op de iPhone staat geïnstalleerd. Met de nieuwe functie, is ook een optie toegevoegd die je in staat stelt ingeplande betalingen weer te verwijderen. Zo ben je er net zo snel weer van af.

Een andere vernieuwing aan ING Bankieren 1.6.0 is dat de applicatie nu automatisch een acceptgiro herkent, zodat je niet per ongeluk teveel tijd en moeite steekt in het uitschrijven van een bankgiro als je een acceptgiro moet hebben. Daarnaast kan de applicatie nu ‘relevante’ serviceberichten tonen, die je overigens gewoon kan wegklikken als je ze niet wilt zien. Tenslotte is de app geoptimaliseerd voor de iPhone 5 en iOS 6.

Downloaden: ING Bankieren (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2012, 16:05
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen betalen, ing bankieren, mobiel bankieren, mobiel betalen, nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.