iMuscle voor iPad: spieren trainen met 450 oefeningen

iMuscle is een app waarmee je alle spieren van het menselijk lichaam kunt bekijken, plus animaties van oefeningen die je kunt doen om bepaalde spiergroepen te versterken en te verbeteren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

imuscle iconBen je iemand die graag naar de Bodies-tentoonstelling gaat, dan is de nieuw gelanceerde app iMuscle misschien ook wel iets voor jou. Deze app is gemaakt door ontwikkelaar 3D4Medical en toont alle spieren van het menselijk lichaam. Je kunt bij elke spier kijken welke oefeningen en stretchmogelijkheden er voor die bepaalde spier zijn. De app gebruikt de 3D Nova-engine om alle oefeningen in de vorm van animaties te laten zien. Je ziet dan ook meteen hoe de spieren zich gedragen. Er zitten meer dan 450 animaties met oefeningen in deze app, maar je kunt ook zelf workouts maken.

Gebruik je de iPad met meerdere mensen, dan is het zelfs mogelijk dat iedereen z’n eigen oefeningen kiest. Ben je bezig met sporttraining bezig of moet je een bepaalde spiergroep trainen, dan heb je met deze app dus een goedkope coach. Krijg je bijvoorbeeld het advies om wat meer je hamstrings te trainen, dan kun je met de app meteen zien om welke spieren het gaat en welke oefening je moet doen.

Downloaden: iMuscle NOVA (€3,99)

3D4Medical heeft nog meer mooie apps, zoals je hieronder kunt zien:

3d4medical

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 11:36
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerpen fitness, medisch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.