Noize past muziekvolume aan iPhone-omgevingsgeluid aan

Noize is een app waarmee je het volume van de muziek automatisch kunt laten aanpassen. De app houdt daarbij rekening met omgevingsgeluiden en past het volume automatisch aan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Noize - InstellingenNoize is een nieuwe app waarmee je het volume van je muziek automatisch kunt laten aanpassen. De app houdt rekening met omgevingsgeluiden. Je gebruikt het in plaats van de standaard iPod-muziekspeler. De app zorgt ervoor dat de muziek luider wordt als iemand thuis begint te stofzuigen, of wanneer er in het openbaar vervoer luide omgevingsgeluiden klinken. Zodra het weer rustig wordt, gaat ook het volume van de app omlaag. Als je zelf aan het verkeer deelneemt, kan deze app gevaarlijk zijn omdat je hard claxonnerende medeweggebruikers niet meer hoort. Behalve dat je ongewenst geluid buiten houdt met deze app scheelt het je ook moeite als je steeds handmatig het volume moet aanpassen.

De app heeft net als de standaard iPod-speler ondersteuning voor artiesten en afspeellijsten, maar niet voor audiobooks, podcasts en andere soorten content. Via de instellingen kun je het gewenste minimum- en maximumvolume instellen. Binnenkort komt er een update aan met native iPad-ondersteuning.

Downloaden: Noize (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 mei 2011, 22:51
Categorie Muziek
Onderwerpen muziek, volume purchase program

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.