AppEvent: ‘Liselotje gaat naar de zwemles HD’ vandaag gratis

Ouders met jonge kinderen kunnen vandaag terecht bij AppEvent. Deze dagelijkse weggeefactie heeft namelijk vandaag de app 'Liselotje gaat naar de zwemles HD' als gratis download. Het gaat om een boek uit de reeks Piccolo Picture Books.

lieselotje zwembadOuders met jonge kinderen kunnen vandaag terecht bij AppEvent. Deze dagelijkse weggeefactie heeft namelijk vandaag de app ‘Liselotje gaat naar de zwemles HD’ als gratis download. Het gaat om een boek uit de reeks Piccolo Picture Books, die op verschillende manieren zijn te gebruiken. Je kunt als volwassene het boek als vanouds voorlezen aan kinderen, maar kinderen kunnen ook zelfstandig de voorleesfunctie inschakelen. Een stem leest dan de teksten voor, uiteraard ook in het Nederlands.

Andere ondersteunde talen zijn Engels, Duits, Frans en Spaans. De audio is van hoge kwaliteit, met professionele stemmen en achtergrondgeluiden. Kinderen vanaf 2 jaar kunnen dit boek laten voorlezen en voor de wat oudere kinderen is er een leren lezen-functie aanwezig, waarmee ze verband leren leggen tussen de gesproken en geschreven woorden.

De boeken zijn volgens de makers een leuk en verantwoord alternatief voor games en video’s, voor thuis en onderweg. Het verhaal wordt verteld aan de hand van de illustraties en de tekst, waaraan geluiden en interactieve elementen zijn toegevoegd. Elke bladzijde is handmatig om te slagen. Interactieve audio-effecten en animaties zorgen ervoor dat dit nét iets leuker is dan een papieren voorleesboek. Piccolo Picture Books is een label van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum. In de App Store vind je nog veel meer boeken uit deze serie.

Downloaden: Liselotje gaat naar de zwemles HD (tijdelijk gratis, normaal €3,99)
Ook verkrijgbaar: Liselotje gaat naar de zwemles voor iPhone (€2,99 – niet afgeprijsd)

liselotje ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 mei 2011, 12:24
Categorieën Boeken, Kinderen
Onderwerp kinderboeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.