Horizon.tv stabieler op iPhone en iPad na update

Horizon.tv van UPC heeft een iPhone- en iPad-update gekregen. Versie 1.2 verbetert de stabiliteit en logt je niet meer uit na een probleem.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

UPC HorizonUPC’s televisiekijk-app Horizon.tv heeft maandagochtend een update gekregen naar versie 1.2. Die belooft de toepassing stabieler te maken bij het gebruiken en het kijken van televisiebeelden op je iPhone en iPad. Een update die welkom is, omdat de populaire applicatie in de Nederlandse App Store tot dusver nog niet verder komt dan een gemiddelde beoordeling van drie sterren. Behalve toegenomen stabiliteit, is er nog een ander welkom verbeterpunt.

Horizon.tv televisiegidsOndanks de gemiddelde waardering van 3 sterren, scoorden de laatste updates van Horizon.tv zelfs een vernietigend gemiddelde van 1,5 ster in de App Store. Updaten naar iOS 6.1 zorgde opnieuw voor stabiliteitsproblemen in de applicatie, die nu hopelijk verbeterd zijn.

Een ander verbeterpunt is dat je voortaan niet meer wordt uitgelogd als Horizon.tv haar televisiesignaal verliest. Voorheen was dat een fout die in de toepassing zat: knalde de verbinding eruit en miste je daardoor een stuk beeld, werd je óók nog uitgelogd waardoor je eerst opnieuw moest inloggen om verder te kunnen kijken. Die onhandigheid moet nu eveneens verholpen zijn. Als laatst spreekt UPC van bugfixes in Horizon.tv voor de iPad en iPhone.

Het door gebruikers zo gewenste AirPlay laat (nog) niks van zich horen in UPC’s Horizon.tv 1.2 voor iPhone en iPad. De eerder verwijderde functie is vooralsnog niet teruggekeerd. Met Horizon.tv kan je wel op je iPhone en iPad 80 televisiezenders bekijken als je abonnee bent van UPC met een Horizon-abonnement.

Downloaden: Horizon.tv (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2013, 16:40
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerp televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.