Podcast-app Instacast 3 is strakker na update

Podcast-app Instacast heeft een update gekregen, die de app op een aantal kleine vlakken verbetert.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

InstacastPodcast-app Instacast is van een update voorzien, die de in december uitgebrachte vernieuwde versie op een aantal punten verbetert. Zo vernieuwt de Reload-knop voortaan je gehele feed, in plaats van alleen de podcast die je op dat moment doorbladert. Ook is het nu mogelijk om met een aparte knop naar het einde van een aflevering te springen, zodat je niet naar de laatste 30 seconden aan aftiteling van een podcast hoeft te luisteren om hem als geluisterd te markeren. Of dat een grote verbetering is moet nog even blijken: je kon immers het al langer de knop naar het einde van je tijdlijn vegen om naar het slot te springen.

Instacast 3.1 bevat vooral kleine verbeteringen om de algehele ervaring fijner te maken. Interfacetweaks zoals de mogelijkheid om op een titel te tappen om shownotes te lezen zorgen ervoor dat de app iets handiger in elkaar steekt, maar niet op revolutionaire wijze is veranderd. Ook het probleem met corrupte downloads is opgelost, waardoor de app niet langer door onluisterbare podcasts wordt vervuild.

Ontwikkelaar Vemedio bracht Instacast 3 afgelopen december uit als aparte app. Had je de app eerder gekocht en wil je de nieuwe functies gebruiken, dan moet je nogmaals €4,49 betalen. Daar staat tegenover dat Instacast sinds de nieuwe versie universeel is en geen in-app aankopen bevat, waardoor je niet meerdere malen hoeft te betalen om alles op je iPhone en iPad te kunnen benutten.

Instacast is een podcast-applicatie waarin je meerdere podcastfeeds kunt verzamelen en beheren. Nieuwe afleveringen worden automatisch voor je gedownload, zodat je ze op een later moment kunt beluisteren.

Downloaden: Instacast 3 (€4,49, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2013, 16:41
Categorie Nieuws
Onderwerp instacast

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.