Highlights-app voegt Foursquare en Gowalla-recensies samen

Door recensies van Gowalla en Foursquare samen te voegen en op de kaart te plaatsen, is Highlights een uitgebreide database aan informatie over je locatie.

HighlightsDe vele tips die gebruikers van de incheckdiensten Gowalla en Foursquare achterlaten, zijn ontzettend handig. Er zijn inmiddels zoveel tips te vinden, dat het bij sommige locaties slimmer is om even in Foursquare of Gowalla te kijken, dan een gespecialiseerde restaurant-app op te starten. Het nadeel is alleen dat beide apps niet ingericht zijn om makkelijk door locaties te bladeren. Inchecken staat voorop en niet het bekijken van de beoordelingen. De app Highlights heeft daar een antwoord op: het combineert de informatie van incheckdiensten op een kaart gevuld met toeristische trekpleisters, horecagelegenheden en andere bijzondere gebouwen.

Highlights laadt alle achtergelaten recensies op Foursquare en Gowalla en geeft deze een universele beoordeling. Door aan te geven waar je precies naar op zoek bent in de app verschijnen er meerdere locaties op de kaart. Je kunt alle incheckrecensies er eens rustig op nalezen door erop te tappen. Alle genomen foto’s worden ook netjes onder de locatie gesorteerd, zodat je binnen een kijkje kunt nemen in een café voordat je erheen gaat. Belangrijke basisinformatie zoals de openingstijden, het telefoonnummer en het adres zijn ook terug te vinden.

De populairste plekken in jouw omgeving zijn ook te bekijken. Doorgaans zijn dit de locaties waar gebruikers het vaakst een recensies bij hebben achtergelaten. Ben je op zoek naar iets specifieks, dan kun je deze lijst van populaire locaties te filteren op onderwerp. Dan bekijk je makkelijk bijvoorbeeld alle restaurants of musea. De app in universeel, wat betekent dat je hem naast je iPhone ook op je iPad kunt gebruiken.

Downloaden: Highlights (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 augustus 2011, 21:49
Categorieën Reizen, Sociaal netwerken
Onderwerpen foursquare, gowalla, inchecken, locatie, recensies

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.