Herhaling.nl toont gemiste tv-programma’s van SBS en publieke omroep

Ben je fan van de publieke omroep, maar kijk je ook graag naar de zenders van SBS, dan is er nu een Nederlandse app die beide combineert. Herhaling.nl was al actief als webalternatief voor Uitzending Gemist en is nu ook op de iPhone en iPad te bekijken. Het gaat om een universele app die de […]

herhaling iphone appBen je fan van de publieke omroep, maar kijk je ook graag naar de zenders van SBS, dan is er nu een Nederlandse app die beide combineert. Herhaling.nl was al actief als webalternatief voor Uitzending Gemist en is nu ook op de iPhone en iPad te bekijken. Het gaat om een universele app die de publieke zenders Nederland 1, 2 en 3 de commerciële zenders RTL 4, 5, 7 en 8 en daarnaast nog de zenders SBS 6 en Veronica aankan. Bij het opstarten van de app krijg je een lijstje met populaire tv-programma’s te zien, die vooral afkomstig zijn van de publieke omroep. Wil je bijvoorbeeld ‘Criminelen aan de Kook’ van SBS6 kijken, dan kun je dat tv-programma via een zoekvak bovenin de app op het spoor komen. Uiteraard worden de uitzendingen niet zelf gehost door de maker van deze app. Je wordt doorgestuurd naar de websites van de betreffende zenders en moet daar doorklikken.

De app is gemaakt door WdH Media, waarin de namen van de oprichters Jochem Warnaar en Tomas den Houting te herkennen zijn. Herhaling.nl biedt iets minder personalisatiemogelijkheden dan bijvoorbeeld WappZapp, ook een Nederlandse app. Die biedt bovendien de mogelijkheid om gedeelde video’s van vrienden op YouTube te bekijken en maakt daardoor de app ShowYou overbodig.

Downloaden: Herhaling.nl (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2012, 14:30
Categorie Amusement
Onderwerpen televisie, uitzending gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.