Showyou iPad-app brengt gedeelde video’s van vrienden samen

Showyou is een nieuwe app, die video's van je vrienden verzamelt, die ze op Twitter en Facebook hebben gedeeld. De app toont ook populaire video's.

showyouVideofilmpjes kijken is voor veel mensen een dagelijkse hobby. Maar je bent niet altijd in de gelegenheid om de videofilmpjes te kijken, die door je vrienden worden gedeeld op Twitter en Facebook.

Showyou is een nieuwe iPad-app die dat oplost. De app combineert alle video’s die je vrienden met elkaar delen en maakt daar een soort persoonlijk tv-kanaal van. Je kunt daarna op een mooie interactieve 2D-muur kijken welke filmpjes je vrienden interessant vinden. Momenteel worden alleen Twitter en Facebook ondersteund, maar Tumblr en YouTube zullen snel volgen. Vanuit de app kun je ook weer delen via Facebook of Twitter. De app is gratis voor iPhone en iPad.


showyou ipadNaast de video’s van je vrienden kun je ook kiezen voor populaire video’s van andere mensen. Je kunt bladeren door het aanbod, in elke gewenste richting. De app ondersteunt AirPlay, zodat je de video’s samen met je vrienden op een groot scherm kunt gaan bekijken. Helaas kun je niet zelf videokanalen toevoegen, dus je bent afhankelijk van de (goede) smaak van je vrienden en de rest van de gebruikers.

Downloaden: Showyou (gratis)

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.