Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts

HBO GO nu in Nederland beschikbaar via Ziggo

HBO Go is nu ook te downloaden in de Nederlandse App Store. Als je een abonnement op HBO hebt kan je deze app gratis downloaden en kan je mobiel kijken naar series als The Sopranos, Game Of Thrones en Treme.

hbo-go-icoonHet duurde even, maar sinds dit weekend is HBO GO eindelijk beschikbaar in Nederland. Met de iPhone-app is het mogelijk om het digitale aanbod van de Amerikaanse betaalzender te bekijken op de iPhone. Hiervoor dien je wel een abonnement te hebben bij Ziggo, zoals we eerder schreven. Als je dat hebt, kan je gratis HBO GO gebruiken. Je kunt dan bekende series en films zoals The Sopranos, Game Of Thrones en Treme van de Amerikaanse betaalzender mobiel bekijken.


Met HBO GO Nederland heb je wel minimaal een 3G-verbinding nodig om video’s te bekijken; offline opslaan behoort niet tot de mogelijkheden. HBO Go heeft ook een handige zoekfunctie waarbij je kunt zoeken op naam van je favoriete serie, auteur en genre. Ook kun je snel bekijken wat nieuw is toegevoegd en kan je video’s opslaan in een favorietenlijst om later te bekijken.

Vooralsnog is Ziggo de enige die HBO aanbiedt in Nederland. Hiervoor betaal je 14,95 euro per maand waarbij je drie televisiezenders (in HD) krijgt, HBO On Demand en gratis toegang tot HBO GO. UPC is momenteel in onderhandeling met HBO om de betaalzender ook aan te gaan bieden.

Downloaden: HBO GO Nederland (gratis)

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.