Evernote start woensdag 15 februari met 30 Day Fitness Challenge

Evernote start maandag 13 februari met de 30 Day Fit Challenge, waarbij je in 30 dagen een strak en fit lichaam krijgt. Met hulp van coach Chad Williams kan iedereen meedoen aan twee van de vier uitdagingen.

chad williamsDe kans is groot dat je na je eerste goede voornemens voor 2012 alweer langzaam bent teruggevallen in je oude patroon. Evernote en personal coach Chad Williams kondigen daarom de ‘Evernote 30 Day Fitness Challenge’ aan, een uitdaging waar je vanaf komende woensdag aan kunt deelnemen. In 30 dagen word je fit en krijg je een strakker lichaam. Je kiest twee van de vier uitdagingen, maakt een Evernote-notitieboek met de naam ’30 Day Fitness Challenge’ en gaat aan de slag. Aan het einde van de rit zijn er Evernote t-shirts, waterflessen en consultatiegesprekken met coach Chad Williams te winnen.

Online fitnesscoach Chad Williams kwam eigenlijk bij toeval bij Evernote terecht. Hij gebruikte de functie ‘gedeelde notitieboeken’ in Evernote al om met zijn klanten te kunnen communiceren en roemt daarbij het simpele gebruik. Klanten leggen hun metingen (bijvoorbeeld taille- of bicepsomvang) vast, noteren hoeveel ze gesport hebben, wat ze hebben gegeten en welke doelen ze willen stellen. Williams bekijkt daarna de notitieboeken en probeert er patronen en gewoontes in te ontdekken, die doorbroken moeten worden. Toen Evernote Williams op het spoor kwam, besloten ze hem aan te stellen als (onbetaald) ambassadeur, om anderen uit te leggen hoe je fit kun worden dankzij hulpmiddelen als Evernote.

hardlopen-trapTelkens wanneer je iets positiefs hebt gedaan (bijvoorbeeld een rondje hardlopen) noteer je dit in je notitieboek. Je kunt foto’s maken van de situatie vóór en na. En je zet in Evernote linkjes naar motiverende artikelen. Er is een Fitness-discussieforum om je ervaringen te delen en om contact te leggen met coach Williams. Hoofdprijs aan het einde van de rit is een maand lang gecoacht worden door Williams, waarbij je wekelijks een 15-minuten durend telefonisch consult krijgt. Dit is een prijs ter waarde van 200 dollar.

Om mee te doen moet je twee activiteiten kiezen uit onderstaand lijstje:

  • 100 sit-ups per dag.
  • 100 treden traplopen per dag.
  • 30 dagen lang alleen water als drankje (ondertussen blijf je wel normaal eten).
  • 30 dagen lang geen suiker eten.

Is de uitdaging om alleen water te drinken te groot, dan kun je ook ervoor kiezen om een maandlang frisdranken of alcohol te laten staan. Wat suiker betreft mag je wel fruit en sauzen eten, maar geen snoepjes en koekjes en uiteraard ook geen gesuikerde frisdranken. Of het allemaal lukt, leg je natuurlijk vast in Evernote! Evernote probeert met activiteiten zoals deze steeds meer een platform voor allerlei toepassingen te worden, in plaats van alleen een digitaal takenlijstje en notitieblok. Afgelopen december kondigden ze apps aan om vast te leggen wat je eet en om gezichten van mensen te onthouden.

Downloaden: Evernote
Meer info: Forum Evernote

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2012, 13:08
Categorieën Lifestyle, Productiviteit
Onderwerpen evernote, fitness

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.