Grand Theft Auto: Vice City in App Store verschenen

Grand Theft Auto: Vice City is nu verkrijgbaar voor iPhone, iPad en iPod touch.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

GTA Vice City 1Het geroemde open wereld-spel Grand Theft Auto: Vice City is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de iPhone, iPad en iPod touch. In Vice City kruip je in de huid van gangster Tommy Vercetti. Als hem voer je missies uit, of haal je gewoon ongein uit in een immens grote stad. De game vindt plaats in de jaren ’80, iets dat je ook overal terugziet: de soundtrack bestaat uit oude hits, personages lopen in foute outfits rond en de hele game doet verdacht veel denken aan de oude politieserie Miami Vice.

Grand Theft Auto: Vice City voor iOS is een vrij directe port van het origineel voor de Playstation 2. De beelden van de game zijn aardig wat opgepoetst, maar je moet gewoon gebruikmaken van virtuele knoppen en joysticks om Tommy te besturen. De knoppen aan de zijkanten van het scherm veranderen op basis van wat je doet: zo krijg je andere opties zodra je een auto instapt.

GTA Vice City 2

Je kunt in de iOS-versie van Vice City ook naar je eigen muziek luisteren als je de autoradio in de game aanzet. Hiervoor moet je een afspeellijst genaamd ‘VICECITY’ maken. De game maakt ook gebruik van iCloud om savegames te synchroniseren tussen iOS-apparaten.

Niet alle iDevices kunnen Vice City afspelen: je hebt minstens een iPhone 4 of een iPod touch vierde generatie nodig. Alle versies van de iPad worden volgens ontwikkelaar Rockstar Games ondersteund.

Downloaden: Grand Theft Auto: Vice City (€4,49, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2012, 10:11
Categorie Games
Onderwerpen game, grand theft auto, vice city

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.