Grand Theft Auto: Vice City verkrijgbaar voor iPhone en iPad

De geroemde game Grand Theft Auto: Vice City is nu te downloaden voor iPhone, iPad en iPod touch.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

GTA Vice City 1De bekende open wereld-game Grand Theft Auto: Vice City is vanaf vandaag te vinden in de App Store. De game kan gespeeld worden op de iPhone, iPad en iPod touch. In Vice City speel je Tommy Vercetti, een gangster die missies kan uitvoeren of gewoon de stad onveilig kan maken. Dit doe je in de jaren ’80, en dat blijft niet onopgemerkt: oude muziek, foute outfits en een Miami Vice-sfeertje tekenen Vice City.

Spelers van Grand Theft Auto: Vice City voor onder andere Playstation 2 zullen in de iOS-versie geen gigantische verschillen opmerken. De game is visueel aardig wat opgepoetst, maar speltechnisch steekt alles nog hetzelfde in elkaar. Je bestuurt de game dan ook met virtuele knoppen op het scherm, die op basis van wat je doet veranderen. Zo heb je andere knoppen tot je beschikking zodra je een auto instapt.

GTA Vice City 2

Heb je muziek op je iPad staan, dan kun je in de Muziek-app een afspeellijst genaamd ‘VICECITY’ maken. Hier kun je in-game naar luisteren door in een auto naar een bepaald radiokanaal te wisselen. Via iCloud kun je jouw spelvoortgang tussen iOS-apapraten synchroniseren.

Vice City werkt op alle iPads, alle iPhones vanaf de iPhone 4 en alle iPods vanaf de iPod touch vierde generatie.

Downloaden: Grand Theft Auto: Vice City (€4,49, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2012, 12:33
Categorie Games
Onderwerpen grand theft auto, rockstar, vice city

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.