Xbox SmartGlass-app aangepast voor iPhone 5

Microsoft heeft een update voor de Xbox Live-app voor iOS uitgebracht, waardoor de app geschikt is voor de iPhone 5. Ook zijn er bugs weggewerkt.

xbox smartglass iphone 5Microsoft heeft de Xbox SmartGlass-app voor iOS een update gegeven. Met Xbox SmartGlass kun je je navigeren door je Xbox 360 door te tappen op je iPhone-scherm. Vanaf nu wordt ook het grotere scherm van de iPhone 5 ondersteund. Dat is vooral handig bij het intikken van teksten, want via de app kun je ook via het schermtoetsenbodje op de iPhone typen op de Xbox 360. Internetten op de Xbox 360 kan ook vanaf de iPhone, via een volledig toetsenbordje. Eigenlijk wordt je iPhone daarmee dus een soort tweede scherm voor je spelconsole, waarbij je bijvoorbeeld extra informatie in games kunt bekijken. Behalve de aanpassingen voor de iPhone 5 heeft Microsoft ook wat bugs in de app weggewerkt.

Nog wat andere functies die je vanuit de app kunt doen: je Xbox-profiel bewerken, chatten met je Xbox-vrienden en je 3D-avatar veranderen. Je kunt ook je achievements bekijken en vergelijken met je Xbox-vrienden.

Downloaden: Xbox SmartGlass (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2012, 22:14
Categorie Games
Onderwerp google glass

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.