GoodReader krijgt ondersteuning voor Microsoft SkyDrive

GoodReader voor iPad heeft een update gekregen en ondersteunt nu Microsoft SkyDrive. Dropbox, SugarSync en Box.net werden al ondersteund door deze PDF-lezerapp.

goodreader ipadGoodReader heef een update gekregen en ondersteunt nu de opslagdienst van Microsoft, SkyDrive. Met GoodReader kun je PDF-bestanden lezen op de iPad, maar de app kan ook Microsoft Office, iWork, HTML en afbeeldingen aan. Je kunt er zelfs audio en video mee afspelen. De update brengt nog meer nieuwe mogelijkheden met zich mee, zoals ondersteuning voor Novell NetStorage-servers en Microsoft Office 365-servers (SharePoint). Bij het instellen van parameters voor de WebDAV-server kun je nu switchen naar naamgeving in de stijl van Windows. Dit kun je gebruiken als het uploaden of synchroniseren van bestanden met bijzondere karakters in de naam problemen oplevert bij Windows-gebaseerde servers.

Klinkt dit allemaal iets te technisch, dan is er goed nieuws: GoodReader is ook gewoon in combinatie met makkelijk toegankelijke diensten als Dropbox en Box.net te gebruiken. Bij het bekijken van PDF-bestanden kun je annotaties toevoegen, tekst markeren, tekeningen maken en samenwerken aan documenten. GoodReader is ook te gebruiken als filemanager, waarbij je mappen kunt maken, hernoemen en kopiëren. Je kunt ook bestanden zippen, unzippen en unrarren en vanuit GoodReader doorsturen naar andere apps. Enorm veel mogelijkheden dus.

Downloaden: GoodReader for iPad (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2012, 22:14
Categorie Productiviteit
Onderwerpen goodreader, pdf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.