goodplayer ipad

GoodPlayer krijgt betere Nederlandstalige versie

GoodPlayer heeft een update gekregen met betere Nederlandse vertaling. De app kreeg ook betere hardware-decodering. Met GoodPlayer kun je vrijwel elk videoformaat of codec afspelen, ook streaming.

goodplayer ipadDe universele app GoodPlayer heeft vandaag een update gekregen. Met deze app kun je video’s afspelen zonder ze te converteren. Het mooie daarbij is dat GoodPlayer heel veel formaten en codecs aankan, waaronder AVI, Xvid, DivX, VOB, FLV, WMV, MKV, MP4 en meer. Je kunt de video’s direct streamen naar je iPad of via iTunes Bestandsdeling naar je iPad kopiëren. De app verscheen in maart 2011 voor het eerst en heeft daarna zo’n 30 updates gekregen, waarbij de app steeds verder is verfijnd. In deze update zijn de Nederlandse en Finse vertaling en de hardware-decodering verbeterd.

Door met je vingers te vegen (op/neer) kun je de ondertitels in- en uitschakelen. Vegen naar links en rechts verandert de audiotrack. GoodPlayer ondersteunt ook TV Out, VGA Out, HDMI TV-out en videomirroring op de nieuwste iPads en iPhones. AirPlay, UPnP, DLNA, WebDAV en SFTP worden ook ondersteund. De lijst is behoorlijk indrukwekkend, dus mocht je willen weten of een bepaald videoformaat of een bepaalde functie wordt ondersteund, dan kun je het best even de omschrijving in de App Store checken.

Downloaden: GoodPlayer (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juni 2012, 21:29
Categorie Fotografie en video
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.