Newsify krijgt update met Evernote- en Readability-ondersteuning

Newsify heeft een update gekregen en ondersteunt nu Readability en Evernote. Bovendien kun je nu nieuwsartikelen naar jezelf e-mailen. Newsifty is een app in krantenlay-out die gebruik maakt van Google Reader.

newsify iphone icoonDe nieuwsapp Newsify verscheen eind april in de App Store en leek een behoorlijke concurrent te kunnen worden voor Reeder, een andere RSS-app voor de iPhone. Beide apps maken gebruik van Google Reader, zodat je niet telkens opnieuw je favoriete nieuwsbronnen bijeen hoeft te sprokkelen. Inmiddels is er een update voor Newsify verschenen, die is aangepast voor de iPad. Maar dat is niet alles: de lijst met vernieuwingen en verbeteringen is behoorlijk lang en noemt onder andere de mogelijkheid om plaatjes op te slaan en linkjes te delen door je vinger erop te drukken.

newsify iphoneMaar dat is niet het meest interessante. Nuttiger is de ondersteuning voor Evernote en Readability vanuit de app. Je kunt gebruik maken van Readability Mobilizer en artikelen met Readability in de artikelbrowser bekijken. Vanaf nu is het bovendien mogelijk om artikelen vanuit de app te e-mailen. Om makkelijker door de artikelen te kunnen bladeren zijn de volgende/vorige-knoppen verplaatst naar het midden van het scherm. Zo zijn er nog een tiental andere handige verbeteringen.

Goed om je te realiseren bij deze app is dat alle artikelen offline zijn te lezen, inclusief plaatjes. Dat heeft wel tot gevolg dat de app behoorlijk wat opslagruimte kan innemen op je iPhone.

Downloaden: Newsify (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juni 2012, 16:30
Categorie Nieuws
Onderwerpen google reader, news, reeder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.