GetGlue krijgt update: live conversaties, sneller inchecken en friends leaderboards

De iPhone-applicatie GetGlue is vernieuwd. De app waarmee je vastlegt welke series je kijkt, heeft nu Friends Leaderboards, live conversaties over programma's en kan sneller inchecken.

GetGlue update iPhone iPod touchDe iPhone-applicatie GetGlue, waarmee je kan laten zien welk televisieprogramma je kijkt of welk boek je leest, heeft een grote update gekregen naar versie 2.5.2. Waar de app je voorheen vooral aanmoedigde om bekeken programma’s te delen op Twitter en Facebook, probeert het nu zelf een discussie op gang te brengen. In een layout die lijkt op Twitter verschijnen live de laatste reacties over een film of serie, en iedereen kan op elkaar reageren, een reactie liken en aangeven dat je het eens bent met een ander.

In de update is elk scherm van de app vernieuwd. Inchecken gaat bijvoorbeeld een stuk sneller. In hetzelfde scherm kun je nu inchecken op een programma (of een boek, game of nu ook: een gedachte), een mening achterlaten en aangeven op welke sociale netwerken je het bericht wil delen. Als je eenmaal ingecheckt bent, verschijnt een andere vernieuwing van GetGlue in beeld. In een overzichtspagina zie je welke vrienden de show ook hebben gekeken en wie van hen de meeste keer heeft gekeken. Daarbij staat ook je eigen rank ten opzichte van je vrienden. Het zorgt ervoor dat het competitiegevoel wordt opgeschroefd. De Friends Leaderboards noemen ze deze verandering in de app.

Een volledig overzicht van de vernieuwingen is te zien in de onderstaande video van GetGlue zelf.

Downloaden: GetGlue (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 september 2011, 14:13
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen getglue, sociale media, televisie, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.