Garfield Kart voor iOS: racegame met bekende stripfiguren

Garfield Kart is een kart-racespelletje met Garfield en zijn vrienden. Er zitten 16 circuits in deze kindvriendelijke racegame.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

garfield-kartGarfield Kart van Microids verscheen dit weekend in de App Store. Het gaat om een Mario Kart-achtige racegame met Garfield en al zijn vriendjes. Er zit ook licht wapengeweld in, zonder dat ouders zich meteen bezorgd hoeven te maken. De bananenschillen van Mario zijn vervangen door taarten, een zwerm UFO’s, exploderende diamanten en hoofdkussens, die je als obstakels op de weg kunt gooien. De munten die je verdient kun je gebruiken om de kart te upgraden, zodat hij sneller rijdt of makkelijker bestuurbaar wordt. Garfield, Odie, Jon en Nermal zijn vier van de acht speelbare karakters die in deze game aanwezig zijn. Verder het bekende werk: leuke soundtrack, drie spelvarianten, zestien circuits en drie moeilijkheidsgraden.

In dit kindvriendelijke spelletje lijkt het alsof je achter het stuur zit van een kart. Je bekijkt het circuit dus vanaf de weg. Bedienen doe je met twee duimen of door de iPhone te kantelen. Spelers met een iPod touch moeten opletten dat deze game niet geschikt is voor de oudere modellen. Er zit ook een multiplayer-speelvariant in, waarbij je tussen meerdere platformen (smartphone, tablet, pc en Mac) andere spelers kunt uitdagen.

Downloaden: Garfield Kart (€0,89, universeel, iOS 4.0+)

Update 4 november: de game is niet meer aanwezig in de App Store. We zullen dit artikel updaten zodra Garfield Kart terug is.

Update 8 december: Garfield Kart is terug in de Nederlandse App Store!

garfield-kart-iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2013, 15:14
Categorie Games
Onderwerp kartgame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.