Smurfs’ Village viert 3-jarig bestaan met verrassing op 11 november

Smurfs' Village bestaat 3 jaar als iOS-game en dat wordt gevierd met extra content in de game, een VIP-shop en een verrassing op 11 november.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

smurfs-villageSmurfs’ Village viert vandaag de derde verjaardag van de iOS-game. Voor de ene groep mensen zal het een mooie mijlpaal zijn van een kindvriendelijke game, terwijl de andere groep het vooral zal zien als de start van ‘kidsploitation’ in de App Store. Smurfs’ Village was de eerste kindergame die spelers ertoe aanzette om zoveel mogelijk in-app aankopen te doen, met soms dramatische gevolgen voor de bankrekening van ouders. Inmiddels zijn de meeste ouders wel wijzer geworden en weten ze hoe ze de in-app aankopen moeten uitschakelen. Maar de rechtszaken en de aandacht die Smurfs’ Village kreeg in consumentenprogramma’s werpt nog steeds een smet op het succes. Maar genoeg gemijmerd over voorbije tijden, er moet feest gevierd worden!

smurfs villageDit doen de Smurfen met een update van de game, waarin je Nanny Smurf ontmoet. Zij houdt van breien en maakt allerlei smurfige spullen. Er is ook een nieuwe Mountain Chalet Smurfy Wonder die je elke week gratis smurfberries oplevert. Tijdens het oogsten haal je items in herfstthema binnen, zodat het dorpje helemaal in najaarssferen komt. Ondertussen kun je ook alvast aan de slag gaan met het verzamelen van winterse decoraties. De maker van de app voert in deze update ook een VIP-programma in. VIP’s krijgen toegang tot speciale beloningen en kunnen exclusieve items in de VIP-shop kopen. Welke voordelen er precies aan verbonden zijn, maakt de update-omschrijving niet helemaal duidelijk, maar fanatieke spelers weten wat ze te doen hebben. Ook voor niet-fanatieke spelers heeft de game iets te bieden: er is een Anniversary Gift Table, waarmee je op 11 november een verrassing krijgt.

Downloaden: Smurfs’ Village (gratis, met in-app aankopen, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2013, 17:14
Categorie Games
Onderwerp smurfen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.