Reiziger gezonken Costa Concordia maakt iPad-app over cruiseschip

Consta Concordia In Memory is een iPad-app gemaakt om het vorige maand gezonken cruiseship in gedachten te houden. Opvarende Robert Strahol maakte de applicatie met video's, foto's en algemene informatie.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Costa Concordia in Memory iPad appRobert Strahol was aan boord van de Costa Concordia toen het gigantische cruiseschip vol toeristen tegen een rots openscheurde voor de kust van Isola del Giglio in de Tyrreense Zee. Zeventien van de 4200 opvarenden lieten het leven bij de ramp. Strahol was ook opvarende van het enorme cruiseschip en weet hoe het eruit zag. Hij verwerkte de kennis op een bijzondere manier en maakte er een iPad-app omheen. De applicatie Costa Concordia In Memory zelf is helaas niet zo bijzonder als het verhaal.

Costa Concordia In Memory is zelf een vrij simpele applicatie, met algemene informatie over het schip, een sectie met foto’s van de buitenkant en een tabblad met foto’s van de binnenkant. De videosectie met algemene video’s en video’s van de ramp is ongetwijfeld het meest aangrijpend, maar de video’s zelfs zijn afkomstig van YouTube en vind je ook als je aldaar zoekt op de Costa Concordia. Een laatste tabblad vertelt korte informatie over de app zelf. Wat ons betreft geen aanrader, tenzij je het verhaal echt zo bijzonder vindt dat je het ook op je iPad bij je wilt hebben.

Downloaden: Costa Concordia In Memory (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2012, 21:31
Categorie Reizen
Onderwerpen kartgame, konami, racegame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.