Gameloft komt met iPhone-game Iron Man 2

Op 7 mei zal de videogame Iron Man 2 in de App Store liggen. De game is gebaseerd op de gelijknamige film en laat je spelen als zowel Iron Man als War Machine.

Op 7 mei zal de tweede Iron Man-film in de bioscoop gaan draaien en logischerwijs komen er tegelijkertijd een aantal aanverwante games uit. SEGA ontwikkelt de game voor de ‘echte’ gameplatformen, maar Gameloft is bezig met de versie voor iPod touch en iPhone. Dit betekent dat we er zeker van kunnen zijn dat deze game anders in elkaar zit dan SEGA’s spelletjes.

De Amerikaanse videogamewebsite IGN kreeg de eerste details van deze mobile game te zien. Zo kan er in het spel gespeeld worden met zowel Iron Man als War Machine en zul je negen levels doorkruisen, waaronder Somalië en de Stark Expo in New York. Daarnaast is het mogelijk om een scala aan kostuums aan te trekken.

Wat is een superheldengame zonder vijanden? Niet veel, dus daarom kun je ervan uitgaan dat Ultimo, Firepower en Whiplash hun opwachting zullen maken. Het spel zal zich deels in de lucht en deels op de grond afspelen. De game is vanaf 7 mei te downloaden uit de App Store, maar wat de prijs gaat worden is tot op heden nog onbekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.