FX Photo Studio HD voor iPad tijdelijk in prijs verlaagd

De iPad-applicatie FX Photo Studio HD is tijdelijk in prijs verlaagd. Je downloadt hem vandaag voor maar 89 eurocent, in plaats van de gebruikelijke prijs van €2,69.

FX Photo Studio HDDe uitgebreide fotobewerker FX Photo Studio HD voor de iPad is vandaag tijdelijk in prijs verlaagd, in verband met de actie OneDollarWednesday. Je koopt de app daarom voor 89 eurocent, in plaats van de gebruikelijke €2,69. In FX Photo Studio HD kun je kleuren, contrast en de grootte van een foto aanpassen of gebruikmaken van kleurenfilters om in één keer een foto te wijzigen.

FX Photo Studio HD telt in totaal 194 effecten die je op een foto kunt toepassen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een deel van je foto onscherp maken, of een deel van een zwart-wit-foto gekleurd maken. Een bewerkte foto kan vanuit de applicatie worden gedeeld op Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr of Instagram.

Aangezien de app is afgeprijsd in verband met de actie OneDollarWednesday, lijkt het aannemelijk dat hij na woensdag 14 november niet langer goedkoop in de App Store zal staan. Kijk altijd goed in de App Store of de aanbieding nog steeds geldt, voordat je een applicatie koopt.

Zowel de gewone als pro-variant van FX Photo Studio voor Mac zijn ook al een paar dagen afgeprijsd. FX Photo Studio voor OS X wordt verkocht voor €6,99 in plaats van de gebruikelijke €8,99, terwijl FX Photo Studio Pro nu maar €17,99 in plaats van €35,99 kost.

Downloaden: FX Photo Studio HD (€0,89, normaal €2,69, iOS 3.2+)

Mac-versies:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2012, 15:25
Categorie Fotografie en video
Onderwerp fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.