Imo messenger introduceert nieuw ontwerp, foto’s delen met groepen

Imo messenger werkt na een update goed op de iPhone 5 en maakt nu ook gebruik van een vernieuwd ontwerp. Je kunt via imo's eigen dienst foto's delen in groepsgesprekken.

imo messengerEen update voor de iPhone-applicatie imo messenger zorgt ervoor dat deze voortaan gebruikmaakt van de volledige resolutie van de iPhone 5. Daar blijft het echter niet bij: de ontwikkelaar introduceert ook een nieuw ontwerp en de mogelijkheid om foto’s te delen met een groep. Met de update probeert imo de verschillen tussen de eigen app en WhatsApp kleiner te maken. In het verleden lag de focus van de app op het gebruik van chatdiensten zoals Windows Live Messenger, Skype, Google Talk en AIM.

Imo probeert je nog een reden te geven om de chatdienst van de ontwikkelaar te gebruiken, door je nu foto’s met een groep te laten delen. Of dit je over zal halen om over te stappen van andere diensten is nog maar de vraag: hetzelfde is immers al langer mogelijk met het populaire WhatsApp. Imo probeert al langer hun eigen chatdienst aantrekkelijker te maken. Zo is het sinds augustus mogelijk om hiermee te internetbellen.

Als je de app voor het eerst opstart, word je verzocht om een account met je telefoonnummer te maken zoals ook bij WhatsApp het geval is. Na de registratie kun je berichten uitwisselen met andere imo-gebruikers. Andere chatdiensten zoals Skype en Windows Live Messenger kun je achteraf toevoegen met de knop ‘Add accounts’, of de Accounts-optie die verschijnt als je op de knop linksboven in beeld drukt.

Downloaden: imo messenger (gratis, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2012, 15:46
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.