FOX Sports NL voor iPhone en iPad blijft crashen

FOX Sports NL voor iPhone en iPad, de nieuwe naam voor de app van Eredivisie Live, is vernieuwd. Veel video's blijven echter crashen.

FOXSinds 1 augustus is FOX Sports NL de nieuwe naam van Eredivisie Live. De transformatie naar de nieuwe naam en het nieuwe merk was sinds 1 juli al zichtbaar op iPhone en iPad, toen Eredivisie Live voor iOS werd omdoopt tot FOX Sports NL. Die app heeft een forse update ondergaan, maar er komen veel klachten over bugs binnen. In de app, waar je informatie en video’s van Nederlands voetbal en Fox Sports International kunt bekijken, crashen video’s regelmatig na enkele seconden. Ook ontvangen betalende abonnees berichten dat ze onvoldoende rechten hebben om wedstrijden te bekijken.

Een beschrijving van de update geeft aan dat de makers van FOX Sports – naast het toevoegen van een programmagids, tweede scherm-functionaliteit voor iPad en de mogelijkheid om goals uit meerdere camerahoeken te bekijken – ook diverse bugfixes hebben doorgevoerd. Desalniettemin komen er in de App Store, Google Play Store en op Twitter klachten binnen over bugs en foutmeldingen, net als bij vorige versies van de app. Ook zeggen sommige gebruikers iedere keer dat ze de app gebruiken opnieuw te moeten inloggen. Vooral Ziggo-abbonnees schijnen last te ondervinden van foutmeldingen, waarbij het verwijderen en opnieuw installeren van de app niet lijkt te werken. Veel voetbalminnende Nederlanders waren al niet bepaald gelukkig met de inmenging van FOX Sports, dus niet alleen voor de gebruikers maar ook voor de reputatie van het bedrijf is het te hopen dat de problemen snel worden verholpen.

Downloaden: FOX Sports NL (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 augustus 2013, 18:06
Categorie Sport
Onderwerpen sport, televisie, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.