Flight+: reisplanner voor vliegtuigen vandaag goedkoop

De reisplanner voor vluchten Flight+ is tijdelijk voor 79 cent te downloaden voor de iPhone en iPod touch in plaats van 2,39 euro. Met de app blijf je op de hoogte van vluchten, vertrektijden, aankomsttijden en vliegvelden.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

FlightPlus iPhone iPod touch reisplanner voor vluchten headerDe reisplanner voor vluchten Flight+ is tijdelijk goedkoop te downloaden voor de iPhone. De app waarmee je naar zeggen van de ontwikkelaar, elke vlucht ter wereld vanaf een groot vliegveld kan volgen, is tijdelijk voor 79 cent te downloaden in plaats van de gebruikelijke 2,39 euro. In de Nederlandstalige applicatie kan je eigen vluchten opzoeken en in de gaten houden, zie je de eerstvolgende vertrek- en aankomsttijden van grote vliegvelden en zie je per maatschappij welke vluchten momenteel worden gemaakt.

FlightPlus vliegvelden en vertrekkenOm de enorme bulk aan gegevens niet te onoverzichtelijk te maken, kent Flight+ een bijna ouderwetse en duidelijke navigatiebalk onderin het scherm die de app onderverdeelt in de tabbladen Vluchten, Airports, Airline info, Kaarten en Instellingen. Door een rubriek aan te drukken zie je eerst een overzicht met subcategorieën, zoals in het geval van vluchten: al mijn vluchten, vluchten onderweg, geplande vluchten en geland. Het tabblad bevat het overzicht van de vluchten die je in de andere tabbladen toevoegt.

Door op een vliegveld te drukken, kan je die toevoegen aan favorieten waardoor je hem vervolgens snel kan vinden in de subcategorie Mijn favorieten onder het Airports-tabblad. Vluchtgegevens met vertrek- en aankomsttijd en vliegtuig komen in beeld als je op een vlucht drukt en dan voor de optie ‘gegevens’ kiest.

FlightPlus vlucht op kaartMet het tabblad Kaarten kan je favoriete vliegvelden op de kaart bekijken, alsmede de vluchten die je hebt vastgelegd en alle grote vliegvelden van de wereld. Tenslotte geeft de app pushberichten uit voor te vertrekken en aan te komen vluchten.

Flight+ is eveneens verkrijgbaar in de gratis variant Flight+ Free. Die biedt dezelfde mogelijkheden, maar ruimt boven de navigatiebalk ruimte in voor een permanente advertentiebalk waardoor je minder informatie op het scherm ziet. Het is de eerste keer sinds de uitgave in april dit jaar, dat de betaalde versie in de aanbieding is. De app scoort qua interface en gebruiksgemak punten tegenover het onlangs uitgebrachte FlightHero, een app die een vergelijkbare hoeveelheid informatie en mogelijkheden aan het voetlicht brengt.

Downloaden:
Flight+ (tijdelijk €0,79, was €2,39)
Flight+ Free (gratis, met reclame)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2013, 11:37
Categorie Reizen
Onderwerpen reizen, vliegtuig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.