Fit Freeway: gamen op een fitnessapparaat met je iPhone

De iPhone-game Fit Freeway speel je door je iPhone op een fitnessapparaat te zetten en vervolgens zo hard mogelijk te sporten. Hoe harder je traint, hoe meer je iPhone trilt en hoe sneller je auto rijdt. Sturen doe je door je hoofd heen en weer te bewegen.

Fit FreewayHet iPhone-spelletje Fit Freeway speel je door de iPhone op een fitnessapparaat te zetten en vervolgens zo hard mogelijk te sporten. Hoe sneller jij rent of fietst, hoe meer je iPhone trilt op het apparaat en hoe sneller je auto rijdt. Door je hoofd naar links en rechts te bewegen kun je de auto besturen, om zo ander verkeer op de weg te ontwijken.

Fit Freeway lijkt erg op het oude spel OutRun dat in 1986 door Sega werd uitgebracht in arcadehallen. Je auto volgt automatisch de weg, waardoor je alleen hoeft te sturen om obstakels op het wegdek te ontwijken. Hoe sneller je rijdt, hoe hoger je uiteindelijk in de ranglijsten eindigt. Fit Freeway bevat 8 unieke levels, 3 speelmodi, 3 moeilijkheidsniveaus en de mogelijkheid om naar iPod-muziek te luisteren tijdens het spelen.

Voordat je begint met het spelen van Fit Freeway word je gevraagd of je op een fiets, een crosstrainer of op een lopende band gaat sporten. De lopende band kan alleen gebruikt worden bij spelmodi die je hoofd niet hoeven bij te houden met behulp van de camera. Nadat je een apparaat hebt gekozen en je de iPhone goed hebt gepositioneerd, zoekt de app je hoofd op via de camera en kun je gaan spelen.

Naast de volledige versie van Fit Freeway is er ook een Lite-versie, waarmee je de game kunt proberen. Deze gratis variant bevat 2 levels en 1 spelmodus.

Downloaden: Fit Freeway (€2,39)
Proberen: Fit Freeway Lite (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2012, 17:18
Categorieën Games, Gezondheid en fitness
Onderwerpen fitness, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.