Evernote bedenkt voortaan titels voor je notities op de iPhone

De iPhone-app Evernote heeft een update gekregen, waardoor titelloze notities voortaan automatisch van een kop voorzien worden. Hiervoor kijkt Evernote naar de tijd, je locatie, je agenda en de inhoud van de notitie.

EvernoteEen nieuwe update voor de iPhone-app Evernote maakt het makkelijker om een notitie zonder een titel terug te vinden. De app koppelt er automatisch een titel aan, gebaseerd op de locatie, tijd en andere informatie van de notitie. Daarnaast verbetert de update de algemene prestaties van de app en zijn notitieboeken makkelijker te delen met andere Evernote-gebruikers.


Maakte je eerder een notitie zonder titel, dan verscheen er geen kop in de lijst om hem te onderscheiden van je andere krabbels. Door naar bepaalde informatie te kijken probeert Evernote na de update een specifieke titel te bedenken voor je notitie. Hierbij wordt er gekeken naar je locatie en de tijd, maar ook naar de afspraken in je agenda en de inhoud van je notitie.

Evernote is een app waarmee je notitie’s kunt bijhouden. Omdat de app aan een account is gekoppeld, worden al deze notities automatisch gesynchroniseerd met andere apparaten waar je Evernote op geïnstalleerd hebt.

Een volledig overzicht van de veranderingen vind je in de changelog in de App Store. Een blogpost van Evernote beschrijft de veranderingen in detail.

Downloaden: Evernote (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2012, 12:22
Categorie Productiviteit
Onderwerp evernote
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.