Stemmen voor Sport App Awards 2012 is begonnen

De verkiezing van de Sport App Awards is begonnen! Vanaf nu tot 12 maart kun je stemmen op je favoriete sportapps in meerdere categorieën. De Sport App Awards zijn een initiatief van Sportnext en 2Basics, om de Nederlandse sportmarkt te stimuleren.

best-app-sport-app-awardsEerder kon je op iPhoneclub al lezen over de Sport App Awards, die dit jaar voor de tweede keer worden uitgereikt. Inmiddels zijn er ruim 50 genomineerden aangemeld voor de verkiezing van de beste Nederlandse sport-app. Van 8 februari tot en met 12 maart kan iedereen stemmen via Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ of mail. Per categorie zullen vervolgens 3 apps worden genomineerd, die meedingen naar de hoofdprijs in elke categorie. Bovendien zal iPhoneclub een wildcard weggeven aan de app die volgens ons ook een nominatie verdient. Maar eerst: stemmen!

Op http://www.sportnext.nl/index.php/appawards kun je je stem kwijt. De Sport App Award is een initiatief van SPORTNEXT en 2Basics. Met de verkiezing willen zij de Nederlandse sportmarkt stimuleren en aanmoedigen om meer gebruik te maken van innovatieve media in sportmarketingstrategieën en concepten. Vorig jaar kreeg de uitreiking van de eerste Sport App Award erg veel aandacht en dit jaar belooft het nog breder te worden, nu er naast een hoop iOS-apps ook veel Android-apps zijn genomineerd. Er zijn vijf categorieën: actief sporten, events, second screen, sportnieuws en teams/leagues/clubs.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2012, 11:49
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerp sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.