Endomondo test je fitheid met Cooper-test en meer

Een kilometer rennen, een Cooper-test en meer: fitness-app Endomondo geeft je voortaan een goede indicatie van je fitheid.

Endomondo Sports Tracker kaart fietsen iphoneLeuk allemaal, dat hardlopen, joggen of rennen met iPhone-apps in de broekzak, maar hoe fit ben je nou echt? Daar geeft fitness-app Endomondo Sports Tracker voor de iPhone vanaf nu antwoord op. De applicatie biedt onder de noemer Fitness Test vier verschillende testen om je conditie, snelheid en fitheid mee te testen. Je kan 1500 meter rennen, 3 kilometer rennen, 1,6 kilometer wandelen en een 12 minuten lange Cooper-test doen. Je krijgt feedback door je koptelefoon.

Endomondo Challenges iPhone fitnessJe vindt de nieuwe functie in het schuifmenu naast de vele, vele mogelijkheden die Endomondo Sport Tracker daar al biedt. Zo vind je hem bijvoorbeeld onder de Premium-optie Training Plan om een trainingsschema voor jezelf mee te maken en boven het kopje Challenges, waarbij Endomondo je zelf motiveert aan allerlei online uitdagingen mee te doen. Natuurlijk kan je ook nog een spontane Workout doen of een route uit de buurt kiezen om te lopen, fietsen of rennen. De News Feed met prestaties van vrienden in de app kan je ten slotte ook nog motiveren om te sporten. Binnen al die functies geven alleen de nieuwe Fitness Tests een oordeel over je kunnen.

Endomondo versie 8.6.0 geeft daarnaast een waarschuwing als je begint met een workout terwijl de nauwkeurigheid van de GPS nog niet op orde is. Er zijn details over je hydratatie en verschillende bugfixes om de update af te maken.

Downloaden: Endomondo Sports Tracker (gratis, iPhone, iOS 5.0+)
Downloaden: Endomondo Sports Tracker Pro (€4,49 zonder reclame, met grafieken, intervaltraining en stappenteller, iPhone, iOS 5.0+

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2013, 20:45
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerpen endomondo, fitness, hardlopen, wielrennen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.