Echofon Twitter-app kampt met grote problemen na update

Echofon voor iPhone en iPad kampt met problemen. De applicatie moet Twitter opnieuw autoriseren maar geeft dan een foutmelding.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Echofon for Twitter iPhone iPadDe Twitter-app Echofon kampt met grote problemen voor haar vele gebruikers sinds de update naar versie 7.2. Dat geldt zowel voor de gratis als betaalde Pro-versie van de applicatie. Beide apps geven foutmeldingen bij het updaten van je timeline, mentions of privéberichten en melden dan dat de applicatie opnieuw geautoriseerd moet worden bij Twitter. Omdat het autoriseren momenteel ook mislukt, is Echofon momenteel onbruikbaar als Twitter-app.

Echofon foutmelding iPhone-appEchofon droeg vannacht nog een oplossing aan op haar Twitter-account die inmiddels niks meer lijkt op te leveren. Volgens de producent van de Twitter-app moest het instellen van ‘automatische tijdzone’ onder de algemene instellingen van de iPhone de problemen voorkomen, maar nu is wel duidelijk dat de problemen groter zijn dat. Twitter loopt momenteel over van vooral Aziatische berichten waarin het euvel aan de kaak wordt gesteld. Bij sommige gebruikers laden de nieuwste berichten nog wel maar kunnen ze niet zelf tweeten, bij andere gebruikers werkt ook het ophalen van berichten niet.

De problemen zijn direct terug te zien in de gemiddelde waardering van Echofon na de update. Waar Echofon Pro een algehele gemiddelde beoordeling van 4 sterren geniet, scoort de app na de nieuwste update 1,5 sterren. Ondertussen is Echofon op Twitter sinds vannacht niet meer bereikbaar voor commentaar. De producent geeft ook geen indicatie dat er aan het probleem wordt gewerkt. Het is dus niet bekend wanneer de problemen verholpen zullen zijn.

Wie een Twitter-app met iOS 7-uiterlijk zoekt, kan gelukkig ook terecht bij de officiële Twitter-app, het fraai geanimeerde Tweetbot 3, Tweetings 2 (App Store-link) en Twitterrific.

Downloaden: Echofon for Twitter (gratis met reclame, universeel, iOS 5.0+)
Downloaden: Echofon Pro for Twitter (€4,49, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2013, 11:36
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen echofon, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.