Nike SB: iPhone-app voor skateboarders

Nike SB is een iPhone-app van Nike waarin skaters elkaar uitdagen steeds meer en betere tricks uit te voeren. Je voortgang wordt bewaard.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Nike SB skateboard-app community iPhoneHet is misschien niet het eerste merk dat je traditioneel in verband brengt met skateboarden, maar sportkledingmerk Nike heeft een nieuwe iPhone-app uitgebracht waarin skateboarders elkaar uitdagen en inspireren om tricks uit te voeren. Onder de noemer S.K.A.T.E. kan je jezelf in Nike SB verbinden aan skaters over de hele wereld, uitdagingen aangaan en je eigen persoonlijke voortgang bijhouden in de app.

Je logt in of meldt je aan in de app met een Nike+ account in de app, waarna je een timeline ziet met video’s van stunts van professionele skaters. Je kan een stunt als uitdaging aannemen en punten vergaren als je hem zelf ook uitvoert en hoe meer je dat doet, hoe hoger je staat op de ranglijsten. Je kan je eigen versie van een stunt meteen filmen en uploaden vanuit de app. De trucs die je hebt geleerd worden toegevoegd aan je Trick Tree – een stamboom van tricks die je kan leren. Om de trucs onder de knie te krijgen, worden ze helder door de profs uitgelegd.

Nike SB uitdagingen video's Nike SB film je skate trick iPhone-app

Behalve de algemene, door Nike geïnitieerde uitdagingen, kan je het ook opnemen tegen vrienden. Daarbij daag je elkaar uit om trucs uit te voeren. Je herkent iemands niveau aan de letters S.K.A.T.E. zelf. Hoe meer er geel gekleurd zijn, hoe hoger je status. Doorvlochten door de hele app zijn badges die je krijgt als je voldoet een bepaalde prestaties, bijvoorbeeld voor deelnemen aan een uitdaging, snel voortgang boeken of snel skaten.

Downloaden: Nike SB (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

https://www.youtube.com/watch?v=afeypAqwgng

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2013, 13:04
Categorie Sport
Onderwerpen nike, skateboard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.