Duo Browser voor iPad bij de lancering al te downloaden

Duo Browser is een iPad-applicatie van de Nederlandse ontwikkelaar BluMedialab.com. Met deze browser kun je op twee websites gelijktijdig internetten.

duo browserDe Nederlandse ontwikkelaar BluMedialab.com heeft een iPad-applicatie gemaakt die meteen bij de lancering van de iPad al beschikbaar is. Het gaat om Duo Browser, een applicatie waarmee je twee websites gelijktijdig kunt bezoeken. Dat kan zowel in portret- als in landschapsweergave. Je kunt dan bijvoorbeeld je tweets volgen en tegelijk een filmpje op een website bekijken, of je blog bijwerken en het eindresultaat in een ander scherm bekijken. De applicatie zal gratis in de App Store verkrijgbaar zijn.

Sterker nog: Duo Browser is al in de App Store te vinden (zie downloadlinkje verderop). Duo Browser heeft nog meer functies, zoals een geschiedenis van bezochte webpagina’s en een optie om de historie te wissen. Heb je suggesties wat er in de volgende versie(s) van Duo Browser kan worden toegevoegd, dan kun je die bij de ontwikkelaar melden.

Downloaden: Duo Browser (iPad, gratis)
Meer info: Duo Browser op BluMedialab.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 april 2010, 19:19
Categorie Uncategorized
Onderwerpen firmware, Internet, ipad, unlock, webbrowser

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.