Zynga kondigt Draw Something 2 aan

Zynga, OMGPOP en de Amerikaanse televisiepresentator Ryan Seacrest hebben Draw Something 2 officieel aangekondigd.

Draw Something 2 logoHet bekende iPhone-spelletje Draw Something krijgt binnenkort een vervolg. Dit blijkt uit een tweet van de Amerikaanse televisiepresentator Ryan Seacrest, waarin hij een screenshot van de game deelt. Draw Something 2 lijkt nog steeds te gaan om het tekenen van bepaalde onderwerpen, maar bevat de nodige extra functies. Zo kun je schijnbaar gebruikmaken van patroontjes in je tekening. Maker Dan Porter bevestigde uiteindelijk via Twitter dat de game inderdaad binnenkort verschijnt.


Draw Something 2 screenshotHoeveel Draw Something 2 uiteindelijk zal veranderen en verbeteren aan het originele spel blijft nog even gissen. We hebben immers naast de screenshot niet echt iets om ons op te baseren.

Draw Something-ontwikkelaar OMGPOP werd afgelopen jaar overgenomen door Zynga. De game was korte tijd immens populair, maar veel van de spelers bleven niet langere tijd hangen. Overigens is het niet heel raar dat Ryan Seacrest nu alvast aan de slag mag met de testversie van het vervolg: hij zal een Amerikaans quizprogramma gebaseerd op het spelletje presenteren.

Downloaden: Draw Something (€2,69, universeel, iOS 4.3+)
Downloaden: Draw Something Free (gratis, met advertenties, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.