Draw Something 2 voor iPhone verschenen

Zynga heeft Draw Something 2 uitgebracht voor iPhone, iPad en iPod touch. Het nieuwe iOS-spel speelt hetzelfde, maar heeft sociale haken.

Draw Something 2 iconZynga heeft Draw Something 2 uitgebracht in de App Store. De game was al een tijdje te spelen, maar alleen in een select aantal testlanden. Nu is de game wereldwijd beschikbaar gesteld waardoor hij ook in Nederland en België gedownload kan worden. Draw Something 2 laat je net als zijn voorganger tekeningen maken zodat je vrienden woorden kunnen raden. Het vervolg hoopt zich te onderscheiden met nieuwe, sociale functies. Hierdoor kun je meer doen met je vrienden dan alleen het spelen van een nieuw potje.

Draw Something 2 screenshotJe kunt voortaan gemaakte tekeningen bewaren in een galerij, waar andere Draw Something 2-spelers zich op kunnen abonneren. Tekeningen van de gebruikers waar je op bent geabonneerd verschijnen in een speciale feed, waardoor Draw Something 2 een soort Instagram voor je creaties is. Ga je naar het tabblad ‘My games’, dan kun je de game gewoon spelen zoals je van het origineel gewend bent.

Draw Something 2 is volgens Zynga ook uitgebreider dan zijn voorganger. Zo zijn er meer dan 5.000 woorden om na te tekenen aan de game toegevoegd. Ook kun je voortaan gebruikmaken van speciale tinten en patronen om je tekening meer detail te geven.

Je kunt, net als bij de eerste Draw Something, twee versies van het spel downloaden. Een gratis variant laat je bij iedere beurt advertenties zien en een premium-versie is reclamevrij.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2013, 7:31
Categorie Games
Onderwerpen draw something, omgpop, zynga

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.